Information för grupper

För grupper om minst 10 personer har vi ett pris på 120 kr per person. Boka via formuläret nedan eller ring: 08-40022990 för att boka ert besök. När ni har bokat ert besök kommer vi att skicka ut en bokningsbekräftelse med praktisk information.

 

Restaurang Glöd

Kanske är ni intresserade av att boka en guidad visning speciellt för er grupp? Eller varför inte kombinera besöket med lunch eller middag på restaurang Glöd? Vikingaliv erbjuder olika paketförslag där ni kan kombinera entré till Vikingaliv och vikingafärden med mat och dryck på restaurang Glöd.

Guidad tur

En guidad introduktion i utställningen på 20 minuter kostar 500 kr. Djupgående guidning i utställningen på 45 minuter kostar 1000 kr. För att alla ska kunna se och höra ordentligt rekommenderar vi att ni är max 25 personer/guide.

 

Bokningsförfrågan

Paket & priser

 

Seniorer

För seniorgrupper har vi just nu en kampanj där vi bjuder våra seniorgrupper på 20 minuter guidad visning till ett värde av 500 kr. Här hittar du information om våra erbjudanden till seniorer.

 

Skolor

Vi tar emot skolklasser från och med september 2017, men det går bra att boka ert besök redan nu. Priset för skolklasser är 65 kr per person, oavsett om det gäller barn eller vuxna. Läs mer om skolbokningar här.

 

Fest & Event

Låt er fest bli historisk! Abonnera hela Vikingaliv och restaurang Glöd med plats för upp till 90 gäster. Vi har flera paketförslag. Läs mer om fest och event här.

 

 

Bra att veta inför ert besök:

  • Vikingaliv är ett kontantfritt museum. I entrén och butiken kan du betala med kort eller Swish. Vi tar emot alla typer av betal- och kreditkort.
  • Om ni som grupp vill bli fakturerade för ert besök är vi i behov av fakturaunderlag från er innan ni kommer och besöker oss.
  • En gång i timmen, med start klockan 10:30, hålls en kortare introduktionsvisning i utställningen. Denna ingår i entrépriset.
  • Om ni önskar vila benen finns det museipallar att låna.
  • Vi har en audioguide som ni kan koppla till er smartphone. Ta med dina hörlurar om du vill använda den. Om ni inte har en smartphone går det jättebra att lyssna utan audioguide vid våra skärmar. Allt innehåll finns att ta del av på plats i utställningen.
  • Det finns hiss mellan våningsplanen.
  • Det finns tillgång till garderob och låsbara skåp. Ta med en 10-krona till skåpet, 10-kronan kommer tillbaka när ni låser upp skåpet. Om ni inte har en 10-krona finns fina skåpmynt att köpa eller låna på plats.
  • På Vikingaliv finns restaurang Glöd. De serverar allt från smörgåsar och sallader till varmrätter. För den som bara är fikasugen serveras självklart kaffe och ett stort utbud fikabröd.