Information för grupper

 

Gruppbokningar

För grupper om minst 10 personer har vi ett pris på 120 kr per person. Kontakta boka@vikingaliv.se för att boka ert besök. När ni har gjort er bokning kommer vi att skicka ut en bekräftelse med praktisk information. Om ni som grupp vill bli fakturerade för ert besök måste allt underlag erhållas Vikingaliv innan besöket.

 

Festvåning

Under sommaren kommer vi att presentera olika möjligheter att abonnera delar av Vikingaliv samt restaurang Glöd. Har du redan nu en förfrågan är du välkommen att kontakta: boka@vikingaliv.se

 

Skolbokningar

Vi tar emot skolklasser från och med september 2017, men det går bra att boka ert besök redan nu. Priset för skolklasser är 65 kr per person, oavsett om det gäller barn eller vuxna. Det kommer dagligen att finnas 50 stycken skolbiljetter tillgängliga på förmiddagen och 50 stycken på eftermiddagen. När dessa är slutsålda är ni välkomna att köpa biljetter till vårt ordinarie pris.

Kontakta boka@vikingaliv.se för att boka ert besök. När ni har gjort er bokning kommer vi att skicka en bekräftelse med praktisk information inför ert besök.