Vill du jobba hos oss på Vikingaliv?

Vikingaliv är Stockholms nya vikingamuseum som levandegör en av historiens mest mytomspunna tidsperioder. Vikingaliv bjuder dels på Vikingafärden Ragnfrids Saga- en dramatiserad berättelse om en familjs liv på vikingatiden, men också en interaktiv utställning som visar flera aspekter av vikingarnas verkliga historia. På Vikingaliv finns också en restaurang och en butik. Vikingaliv ligger på Djurgården.

 

Arbetsuppgifter

Att ge våra besökare en oförglömlig dag på Vikingaliv genom att gladeligen ta emot dem i entrékassan, guida dem i utställningen, vinka av dem på Vikingafärden och sedan ta emot dem (och deras hyllningar) när de åkt klart, att stolt sälja och slå in våra fina produkter i butiken, svara på frågor om vår utställning, var toaletten är, när spårvagnen går, och varför det inte är horn på hjälmarna.

 

Vi erbjuder ett roligt, omväxlande arbete i fin miljö ute på Djurgården. Arbetstiderna är varierande. Vi vill att du kan arbeta vardag som helg, dag som kväll. Med start så snart som möjligt.

 

Vem söker vi?

Vi vill att du fyllt 18 år, kan service och vet hur otroligt viktigt ett bra bemötande är, att du pratar svenska och engelska obehindrat men gärna även ett tredje språk.

Vi tror att du är sugen på att lära dig vansinnigt mycket om vikingar, som du sen gärna delar med dig av. Kanske kan du till och med redan en del?

Vi är säkra på att du vill vara med och lära dig allt om våra besökare, för att se till att alltid överträffa deras förväntningar.

 

 

Ansökan med cv och personligt brev skickas till anna.nisslert@vikingaliv.se senast 5 juni.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.