Kom och jobba med oss på Vikingaliv!

Pratar du ryska, tyska eller finska? Kom och jobba med oss på Vikingaliv!

Vikingaliv ligger på Djurgården i Stockholm och levandegör en av historiens mest mytomspunna tidsperioder.

I vår utställning visar vi flera aspekter av livet under vikingatiden och vill man uppleva en familjs våndor och äventyr så tar man en tur i vår dramatiserade färd- Ragnfrids Saga. På Vikingaliv finns också en restaurang och en butik.

Nu söker vi dig som kan välkomna och guida våra ryska, tyska och finska besökare. Tjänsten är på deltid.

Arbetsuppgifter

Att ge våra besökare en oförglömlig dag på Vikingaliv genom att gladeligen ta emot dem i entrékassan, guida dem i utställningen, lära ut hur man spinner eller spelar Hnefatafl, vinka av dem på Vikingafärden, berätta om våra fina produkter i butiken, svara på frågor om vår utställning, var toaletten är, när spårvagnen går, och varför det inte är horn på hjälmarna.

Vi erbjuder ett roligt, omväxlande arbete i fin miljö ute på Djurgården. Arbetstiderna är varierande. Vi vill att du kan arbeta varannan helg, en till två dagar i veckan samt extra vid behov. Med start så snart som möjligt.

Vem söker vi?

Vi vill att du fyllt 18 år, kan service och vet hur otroligt viktigt ett bra bemötande är, att du pratar svenska och engelska obehindrat och ett tredje språk. Tyska, ryska samt finska är meriterande!

Vi vill också att du är sugen på att lära dig vansinnigt mycket om vikingar och vikingatiden, kanske kan du till och med redan en del, som du sen gärna delar med dig av.

Ansökan med cv och personligt brev skickas till anna.nisslert@vikingaliv.se

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande.

 

GDPR

Genom din ansökan godkänner du att Vikingaliv hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.