Seniorer

På Vikingaliv har vi ett seniorpris på 130 kr per person. För grupper om minst 10 personer har vi ett pris på 120 kr per person.

 

Guidning

Just nu har vi en kampanj där vi bjuder våra seniorgrupper på 20 minuter guidad visning till ett värde av 500 kr. Kampanjen gäller besök mellan 2017.09.01 till och med 2018.05.31. Gruppen behöver innehålla minst 10 personer och erbjudandet gäller endast nybokningar. Ni kan också uppgradera er guidning till en längre variant på 45 minuter. Då tillkommer 500 kr till er gruppbokning. Alla guidningar måste förbokas. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Paket & Aktiviteter

Vikingaliv erbjuder olika paketförslag där ni kan kombinera entré till Vikingaliv och vikingafärden med mat och dryck på restaurang Glöd.

Vikingatida aktiviteter kan adderas på besöket om så önskas. Exempel på aktiviteter är bågskytte, prova att spinna tråd eller mjöd/saftprovning.

 

Boka

Ring: 08-40022990 eller boka ert besök genom att klicka på ”Bokningsförfrågan” nedan. När ni har bokat ert besök kommer vi att skicka ut en bokningsbekräftelse med praktisk information via mail. Om ni som grupp vill bli fakturerade för ert besök är vi i behov av fakturaunderlag från er innan ni kommer och besöker oss.

 

Paket & Priser

Bokningsförfrågan

 

Bra att veta inför ert besök:

  • Vikingaliv är ett kontantfritt museum. I entrén och butiken kan du betala med kort eller Swish. Vi tar emot alla typer av betal- och kreditkort.
  • En gång i timmen, med start klockan 10:30, hålls en introduktionsvisning i utställningen. Sista introduktionen för dagen sker 15:30. Dessa ingår i entrépriset.
  • Om ni önskar vila benen finns det museipallar att låna.
  • Vi har en audioguide som ni kan koppla till er smartphone. Ta med dina hörlurar om du vill använda den. Om ni inte har en smartphone går det jättebra att lyssna utan audioguide vid våra skärmar. Allt innehåll finns att ta del av på plats i utställningen.
  • Det finns hiss mellan våningsplanen.
  • Det finns tillgång till garderob och låsbara skåp. Ta med en 10-krona till skåpet, 10-kronan kommer tillbaka när ni låser upp skåpet. Om ni inte har en 10-krona finns fina skåpmynt att köpa eller låna på plats.
  • På Vikingaliv finns restaurang Glöd. De serverar allt från smörgåsar och sallader till varmrätter. För den som bara är fikasugen serveras självklart kaffe och ett stort utbud fikabröd.